Erna & Knut Eng's Children Foundation

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Media Stor og uventet gave til gatebarn-arbeidet (Liv og Lys 2/2000)

Stor og uventet gave til gatebarn-arbeidet (Liv og Lys 2/2000)

Stor var forundringen da vi fikk tlf fra Cannes i Frankrike. Damen som ringte og presenterte seg som fru Erna Eng og fortalte at hun og hennes mann, Knut Eng, hadde bestemt seg for, etter et langt liv, å la andre få glede av det de hadde samlet. Hun hadde lest om arbeidet i Norsk Ukeblad på en snartur hjemme i Norge, og fattet allerede da interesse for prosjektet. Da prosjektet til og med ble anbefalt av Dronning Sonja og flere andre, ville de i første hånd støtte med kr. 1 000 000.

Kanskje unødvendig å si at gleden sto i taket? Det var nesten så vi måtte klype oss i armen for å forvisse oss om at vi ikke drømte. Vi står innfor nye og store utfordringer og har ikke det minste problem med å få brukt pengene til noe virkelig nyttig. Den daglige driften krever etter hvert svært store ressurser og det skal noe til å holde hjulene i gang. Mange barn er totalt avhengige av oss for i det hele tatt å ha noe å spise hver dag. EIF har mange i matfatet.
Vi ser gaven som et eneste stort bønnesvar.

På spørsmål om hvorfor ekteparet gjorde dette, svarte de at de ikke får tid til å bruke det de har, og det er med stor glede de lar det komme trengende barn til gode. Deres fire barn applauderer prosjektet, da de alle har gode jobber og gode hjem, og gleder seg sammen med sine foreldre over deres avgjørelse. Sannelig et eksempel til ettertanke.

Europa i Fokus er en frittstående stiftelse som driver nødhjelpsaksjoner, arbeid blant gatebarn, evangelisk virksomhet, underhold av evangelister, korstog/bibelseminarer og litteraturspredning.